Ing. Vladimír Hejduk novým rozhodcem pro oblasti obchodní arbitráže a daňové spory

Ing. Vladimír Hejduk se stal naší novou posilou do sestavy rozhodců. Jeho expertiza v oblasti daňového a korporátního práva obohatí naši arbitrážní praxi.

15/7/2024
Tým ROWAN LEGAL

S potěšením oznamujeme, že se k našemu týmu zkušených rozhodců připojil Ing. Vladimír Hejduk. Jedná se o významnou posilu pro oblasti obchodních arbitráží a daňových sporů.

Vladimír je renomovaný odborník s bohatými zkušenostmi v oblasti daňového a korporátního práva a v oblasti účetnictví. Poskytuje komplexní právní, daňové a účetní poradenství obchodním korporacím, subjektům z neziskové sféry a státním podnikům.

Významně se specializuje na sporovou daňovou agendu a věnuje se zastupování klientů jak v daňových řízeních (daňové kontroly, odvolací řízení apod.), tak i ve správním soudnictví. Poskytuje individualizované diskrétní daňové poradenství fyzickým osobám s vyššími příjmy nebos rozsáhlým majetkem. Je také odborníkem na oblast svěřeneckých fondů a trustů.

Věříme, že Vladimírova expertiza přispěje k dalšímu rozvoji naší arbitrážní praxe.

Jaké jsou přednosti našich rozhodců? Rozsáhlé zkušenosti s vedením rozhodčích řízení a vysoká odbornost z různých oblastí (IT smlouvy, stavebnictví, daně atd.). Vyberte si rozhodce pro Vaše rozhodčí řízení.

Další naše články
Olympijské hry v esportu 2025

V roce 2025 se uskuteční první Olympijské Esportové hry v Saúdské Arábii. MOV oznámil dohodu o partnerství se SA na dalších 12 let.

25/7/2024
Tým ROWAN LEGAL
Přečíst celé ....
Ing. Vladimír Hejduk novým rozhodcem pro oblasti obchodní arbitráže a daňové spory

Ing. Vladimír Hejduk se stal naší novou posilou do sestavy rozhodců. Jeho expertiza v oblasti daňového a korporátního práva obohatí naši arbitrážní praxi.

15/7/2024
Tým ROWAN LEGAL
Přečíst celé ....
JUDr. Ing. Miloš Olík, Ph.D. jmenován do disciplinární komise ČAS

Jsme velmi hrdí na to, že byl náš kolega a partner Miloš Olík jmenován do disciplinární komise Českého atletického svazu

20/6/2024
Tým ROWAN LEGAL
Přečíst celé ....

Podání oznámení

Zaměstnanec podá oznámení prostřednictvím interního systému Whistlelink nebo některým z doplňkových způsobů (např. osobně u příslušné osoby). Interní systém Whistlelink umožňuje následnou komunikaci i při zachování úplné anonymity oznamovatele. Oznamovatel i po podání oznámení může komunikovat s příslušnou osobou, sledovat průběh prošetřování a v případě potřeby poskytnout doplňující informace. 

1

Příjem oznámení

Příslušná osoba přijímá oznámení a komunikuje s oznamovatelem. Systém Whistlelink upozorňuje na nově příchozí oznámení i na lhůty pro reakci a pro uzavření šetření. Příslušná osoba rovněž prověřuje důvodnost oznámení, pro tento účel má k dispozici odbornou právní podporu ROWAN LEGAL. 

2
O nás

Tyto stránky jsou vytvořeny advokátní kanceláří ROWAN LEGAL, advokátní kancelář s.r.o.

Jsme jedna z největších advokátních kanceláří na českém trhu, kde působíme více než 30 let. Jsme hrdí, že mezi naše klienty patří největší národní a mezinárodní korporace. Zároveň nás těší, že nám své spory svěřují i jednotlivci. Jakožto právní zástupci působíme v České republice, ale díky naší mezinárodní síti zajišťujeme kvalitní právní podporu i v zahraničí. Naši rozhodci působí po celém světě.

Ocenění
33

let na trhu

90

zkušených specialistů

143

spolupracovníků

100

zemí, které pokrýváme

JUDr. Ing. Miloš Olík, Ph.D., LL.M., FCIArb

Máte jakékoliv otázky? Neváhejte se na nás obrátit.